27 December 2011

かきフライ/Fried oyster



今日はなんだか急にカキフライが食べたくなり、
生がきをにーちゃんに買ってきてもらいました。
シドニーでは1年中,新鮮な牡蠣が手に入り、生がき用に殻付きで売っています。
今夜は、早めのディナーで半分はかきフライ、半分は生でいただきました。



Today we had an early dinner.
 I really wanted to have kaki fry (Fried Oyster),and asked Ni-chan to buy some oysters.
In Sydney it is easy to buy fresh oysters all year round.
 They are always sold fresh in the shell.
 I had half of the oysters fried and half natural (raw).






スーパーで買ったパン粉で日本とはちょっと違ってますが、
中はジューシーでなかなか美味しく出来ました。

I bought a bread crumbs from the supermarket,
it is a bit different to Japanese bread crumbs,
 but after cooking was quite delicious.



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